Hoe krijg je een stralende witte glimlach?

Auteur: Notino, s.r.o.

Heldere witte tanden vergroten je aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen. Maar natuurlijk heeft niet iedereen van nature perfect witte tanden. Voor een echte filmsterrenglimlach hoef je je tanden niet voor veel geld te laten bleken. Je kunt veel goedkoper comfortabel thuis voor een prachtige stralende glimlach zorgen.

Beleni zubu 2

De kleur van je tanden verandert met je leeftijd

De gele verkleuring van tanden wordt vooral veroorzaakt door roken, buitensporig veel koffie, zwarte thee of rode wijn drinken, maar ook door het gebruik van bepaalde levensmiddelen. Verder speelt onvoldoende hygiëne bij de verzorging van tanden een belangrijke rol. We moeten onze tanden regelmatig poetsen met de juiste hulpmiddelen en met toepassing van de juiste techniek. Interdentale ruimtes mogen we niet vergeten. Tegenwoordig zijn er speciale preparaten voor het bleken van je tanden op de markt, en door die regelmatig te gebruiken kun je binnen relatief korte tijd je tanden witter maken.

Beleni zubu 3

Je tanden witter maken met speciale pasta‘s

Whitening tandpasta‘s zijn een geweldige manier om gemakkelijk en relatief snel witte tanden te krijgen. Maar niet alle whitening tandpasta's zijn vriendelijk voor de tanden: sommigen kunnen het tandglazuur beschadigen. Daarom is de whitening tandpasta Mediblanc Whitening een uitstekende tip. Deze pasta zorgt voor een perfecte bevochtiging van het oppervlak van alle tanden met een rijke schuimvorming en bereikt zo ook de moeilijk toegankelijke plaatsen. De perfecte witte kleur van je tanden wordt bereikt door toepassing van speciale gemicroniseerde silica die alle verontreinigingen van het tandoppervlak aan zich binden, terwijl ze het tandglazuur maximaal sparen. Daardoor zullen je tanden perfect wit worden zonder schade. Verder bevat deze tandpasta ook calciumfosfaat in gemicroniseerde vorm dat je gebit versterkt.

Beleni zubu

Gebruik een geschikte borstel om je tanden te poetsen

Schaf om perfect schone tanden en een stralende glimlach te krijgen niet alleen een goede whitening pasta aan, maar ook een kwaliteitstandenborstel. De tandenborstel Curaprox is een prima tip. Hij is ontwikkeld door Zwitserse laboratoria in samenwerking met vooraanstaande tandheelkundigen. Behalve het unieke design dat ervoor zorgt dat je met de tandenborstel zelfs de moeilijk toegankelijke plaatsen kunt bereiken, is deze tandenborstel ook uniek door de uiterst fijne CUREN-vezels. Deze vezels zijn bijzonder zacht voor je tandglazuur en je tandvlees. Zo voorkom je ongewenste beschadiging van het tandglazuur.

Bijgewerkt: 03.05.2018

Discussie over het onderwerp

Procedures van andere patiënten