Een otoplastie is een procedure waarbij de oorlellen van ongewenste positie, grootte of vorm worden gecorrigeerd. Het wordt onder plaatselijke verdoving of algemene anesthesie uitgevoerd. Het wordt aangeraden dat kinderen kinderen die deze procedure moeten ondergaan, in de leeftijdsgroep van 5 tot 10 jaar oud zijn. Na de procedure wordt een elastisch verband gedragen dat het oor of de oren afdekt. Het is normaal dat zich pijn en zwelling voordoen bij het oor of oren. Eén week na de operatie kunnen de patiënten terugkeren naar het werk. Training en haar wassen mag twee weken na de operatie worden voortgezet.

Gepubliceerd: 03.12.2015

Bent u een specialist? Schrijf een beschrijving van deze procedure en trek meer patiënten aan. Uw beschrijving moet aan onze vereisten voldoen en de vastgelegde informatie bevatten. Uw naam wordt als auteur bij de beschrijving vermeld. Bekijk het voorbeeld en lees de regels om te zien wat u moet doen..

Meer reviews zoals deze

Pesse Dr. Richard Nagelschmitz 23.05.2019
Het is het waard     

Ik ben zeer tevreden over de Earfoldbehandeling die dokter Nagelschmidts heeft uitgevoerd. De voorlichting en uitleg was heel nauwkeurig en duidelijk. Daarnaast viel de ingreep heel erg mee en werd ik goed ingelicht wat ... Meer 

Otoplastiek - Prijzen

Prijzen van € 1.045
Drs. Bart Van Nimmen
Prijzen van € 1.045
Bergland Kliniek
Dr. Arjan Damen
Tilburg
Prijzen van € 1.045
Dr. Arjan Damen
Dr. Ed Hartman
Tilburg
Prijzen van € 1.045
Dr. Ed Hartman

Otoplastiek

96% vindt 't waard. Gebaseerd op 537 scores van patiënten.

Specialisten in uw buurt   
Procedures van andere patiënten