Botuline toxine - Rimpelverwijdering

Rimpelverwijdering en huidverjonging kunnen zonder chirurgische ingreep worden bereikt, zonder littekens, door Botox®/Dysport® (botuline toxine type A) toe te passen. Het is een cosmetische productvorm van de bacterie clostridium botulinum. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van rimpels op het voorhoofd, de neuswortel, buitenste ooghoeken en door rimpels in de nek te verminderen. De behandeling duurt 5-10 minuten, het is een poliklinische behandeling zonder verdoving. Het eindeffect houdt 3 maanden aan en de toepassing kan na enige tijd worden herhaald.

Gepubliceerd: 03.12.2015

Bent u een specialist? Schrijf een beschrijving van deze procedure en trek meer patiënten aan. Uw beschrijving moet aan onze vereisten voldoen en de vastgelegde informatie bevatten. Uw naam wordt als auteur bij de beschrijving vermeld. Bekijk het voorbeeld en lees de regels om te zien wat u moet doen..

Meer reviews zoals deze

Het is het waard

Zeer tevreden.. was bij dr.An Ponet.. er werd zeer goed na je geluisterd wat ik graag wilde bereiken. Daarna een goede uitleg. En zeer tevreden over de behandeling. Nergens last van gehad. En ga zeker terug

1 Vind-ik-leuk   1 Opmerkingen  

Botuline toxine - Rimpelverwijdering - Prijzen

Dr. Frans Straten
Düsseldorf, Groesbeek
Prijzen van € 150
Dr. Frans Straten
Prijzen van € 10
meestal naar € 12
DUINBERGEN CLINIC
Prijzen van € 50
Dr. Marc Nelissen
Dr van Heijningen Ivar
Knokke, Blankenberge
Prijzen van € 10
meestal naar € 12
Dr van Heijningen Ivar
Prijzen van € 99
meestal naar € 500
Ms. Brandusa Gritu

Botuline toxine - Rimpelverwijdering

97% vindt 't waard. Gebaseerd op 831 scores van patiënten.

Specialisten in uw buurt   
Procedures van andere patiënten